-
  Ruwvoeders
 
 
                
Hooi
Balen groot/klein
of gehakseld
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stro, tarwe/koolzaad/gerst
Gehakseld, gemalen
of fijngemalen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hartog Compact Gras
Hartog Compact Gras is de ideale vervanger van gras, hooi en kuil. Hartog Compact Gras is stofarm en schimmelvrij. Door de gecontroleerde teelt is de Compact Gras gegarandeerd vrij van Jacobskruiskruid.
 
 
 
Luzerne-mix voor kalf en paard
De Hartog Lucerne-mix bestaat uit jong- en vers gehakselde luzerne vermengd met groen geoogste haver- en klaverbestanddelen. De toevoeging van melasse en plantaardige olie zorgt voor een hoge smakelijkheid en verbetert de opname van ruwvoeders bij jonge kalveren en paarden.
Het suiker- en zetmeelgehalte in Hartog Lucerne-mix is uitermate laag waardoor de ruwvoermix geschikt is voor alle paarden of pony’s.
 
 
 
Luzernebalen
Luzerne is een kwalitatief hoogwaardig eiwitrijk product met een hoge opname, een hoge structuurwaarde en een goede verteerbaarheid. De grove structuur van luzerne garandeert een optimale penswerking en voorkomt pensverzuring.
Uitermate geschikt voor melkkoeien, melkgeiten en voor pensontwikkeling bij kalveren.
 
 
 
 
 
 
 
Compact Luzerne
De Hartog Compact Luzerne bestaat uit 100% derde snede Luzerne. De Luzerne heeft een zeer fijne kwaliteit en is daardoor goed op te nemen door de hen. De Hartog Compact Luzerne stimuleert het natuurlijk pikgedrag en voorziet de hen in ruime mate van vezelrijke voeding waardoor de veren niet meer worden
                                             opgenomen als vezelvervanger.
 
 
 
 
Door Hartog ruwvoeders mag het EKO keurmerk gebruikt worden. De producten bestaan voor meer dan 95% uit biologische grondstoffen.
 
 
 
 
 Naast de bovenstaande producten leveren wij ook snijmais en
 MPB-mix. Vraag ons naar de opties.