-
  
  Havens paardenvoeders                              


(klik op een foto voor de vergroting)

Basis-sportbrok is een algemene onderhouds -en conditiebrok voor lichte tot middelzware prestaties. Deze brok bevat naast voldoende energie ook alle noodzakelijke vitamines, mineralen en sporenelementen voor een perfecte conditie. Het heeft een goede smakelijkheid en een prima opname.
zakgoed: 25 KgDraversbrok is een complete sport -en prestatiebrok voor paard en pony. Energierijk en eiwitarm, op basis van alleen natuurlijke granen en grondstoffen. Naast veel granen bevat de brok ook het lichtverteerbare  luzerne-eiwit en lijnzaadolie voor een perfecte conditie en een glanzende vacht. 
zakgoed: 25 Kg

 

Reform-muesli is een natuurlijke muesli met ontsloten granen, wortelvlokken en luzerne. Het is extra aangevuld met natuurkruiden en etherische oliën, welke stimulerend werken op de luchtwegen. Door het opmerkelijk lage eiwitgehalte is het uitermate geschikt bij eiwitgevoeligheid.
zakgoed: 20 KgPower-Plusmix is een energierijke muesli met maïs -en gerstvlokken en zwarte haver, verrijkt met extra elektrolyten. Dit wordt veel gevoerd in de wat intensievere sporten, zoals dressuur, drafsport, rensport en endurance. Door de toegevoegde elektrolyten is het ideaal bij veel transpiratie en in warme periodes.
zakgoed: 20 KgSportmuesli is een complete allround paardenmuesli met een hoge verteerbaarheid voor sport en prestatie. Het is geschikt voor alle typen sportpaarden. Het brengt de paarden na een zware inspanning weer snel terug in conditie. Daarnaast zorgt het voor extra gezondheid en vitalteit.
zakgoed: 20 KgSlobber-Mash is een rulle graanslobber met veel zemelen en lijnproducten met een zuiverende werking. Stimuleert de spijsvertering en is ideaal voor koliekgevoeligheid of bij huid -of hoefproblemen. Het is makkelijk opneembaar, dus ook ideaal voor (oude) paarden met kauwproblemen.
zakgoed: 20 Kg5-Granenmix is een sportmengeling uit zwarte en blanke haver, gebroken maïs, gerst en tarwe. Het is zonder toegevoegde vitaminen, mineralen e.d
zakgoed: 25 Kg

Gepunte haver is een kwaliteitshaver met een hoog hecto-liter gewicht.
zakgoed: 25 Kg
Voeders van Havens voor paarden en pony's die wij niet standaard op voorraad hebben:

- Coolmix                        - Kentucky Lite E
- Derby Compact              - Opti-grow
- Ferto-Lac 3                   - Geplette haver
- Natural Balance

Deze voeders zijn in overleg altijd voor u te bestellen. Vraag ons naar de mogelijkheden.